KAMPEREN:

Regels voor kampeerders
De kampeerder is persoonlijk verantwoordelijk voor alle schade of ongevallen die hij veroorzaakt, en hij is ook verantwoordelijk voor de daden van de mensen die met hem kamperen.
Iedereen die op de camping verblijft, moet zich houden aan de moraal en de openbare rust, en fatsoen en goede zeden in acht nemen.
Het gebruik van sanitaire voorzieningen/douches is beperkt tot 1 cabine per gezin.
Elke gebruiker dient ervoor te zorgen dat de sanitaire voorzieningen/douches niet vuil worden gemaakt en dat ze na gebruik in een schone staat worden achtergelaten, zodat iedereen ze onder de beste omstandigheden kan gebruiken. Daarom is het essentieel om uw schoenen uit te trekken voordat u deze ruimtes betreedt.
Het dragen van schoenen is ten strengste verboden in de tenten en de doucheruimtes. Bij niet-naleving en duidelijke vervuiling als gevolg van het dragen van schoenen kan een bedrag van 50 tot 100€ worden ingehouden voor schoonmaak of vervanging van de vloermatten.
Roken in de tenten en in de sanitaire ruimtes is ten strengste verboden.
Bij geconstateerde beschadigingen aan de tentruimtes kan de borgsom geheel of gedeeltelijk worden ingehouden. Het ingehouden bedrag wordt bepaald door de organisator.
In geval van beschadiging van het beddengoed wordt de volledige borg ingehouden als compensatie.
Matrassen zijn voorzien van bescherming, maar extra matrasbeschermers zijn beschikbaar in elke tent en de gebruiker dient ze te gebruiken indien nodig.
De standaard verhuur van een tent is voorzien voor 2 personen, kampeerders kunnen ervoor kiezen om ofwel het tweepersoonsbed ofwel de 2 eenpersoonsbedden te gebruiken.
Als u een tent huurt voor 3 personen, mag u slechts 3 slaapplaatsen gebruiken, ofwel het tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. Bij gebruik van de 3 bedden wordt een extra bedrag gevraagd en ingehouden op de borg.
Tenten zijn beschikbaar vanaf 16.00 uur voor het inchecken en moeten op de dag van vertrek tussen 8.00 en 10.00 uur worden vrijgegeven.
Ontbijten moeten uiterlijk 48 uur van tevoren worden gereserveerd. Ontbijten bevatten gluten en lactose en het is helaas niet mogelijk om rekening te houden met voedingsbehoeften.

Respect voor de locatie en medekampeerders
Het is ten strengste verboden (met directe uitzetting als gevolg) om uw afval op de grond achter te laten. Vuilniszakken worden gratis ter beschikking gesteld.
Het is de kampeerder verboden de grond te beschadigen. Elke vorm van schade aan vegetatie, hekken, terrein of installaties is de verantwoordelijkheid van de dader, die de kosten van herstel moet betalen.
Een passend gedrag en kleding dienen te worden gehandhaafd.
Rust op de site moet worden gerespecteerd tussen 01.00 en 07.00 uur ’s ochtends.

Wat niet is toegestaan op de site

Huisdieren, met uitzondering van geleidehonden voor blinden.
Verdovende middelen
Waterpijpen, shisha’s
Niet-verzegelde flessen
Alle soorten vuur groter dan de vlam van een aansteker (kaarsen, branders en andere gasinstallaties)
Generatoren
Gereedschappen (steeksleutels, tangen, scheppen). Iedereen die probeert te klimmen, te openen of schade toe te brengen aan de infrastructuur, of op frauduleuze wijze voorwerpen het terrein binnen te brengen, wordt onmiddellijk uitgesloten en aan de autoriteiten overgedragen.
Installatie van muziek (geluidsinstallatie). Harde muziek is niet toegestaan: vergeet niet de slaap van anderen te respecteren.
Commerciële activiteiten: kampeerders mogen geen voedsel, dranken of iets anders verkopen.
De distributie van folders en ander promotiemateriaal is verboden.
Snijdende, stekende en andere materiaal dat schadelijk is voor de sfeer zijn verboden (wapens, vuurwerk, knalpatronen…)
Luifels en partytenten of andere tenten en schuilplaatsen
Als de kampeerder besluit een verboden voorwerp achter te laten om toegang te krijgen tot de camping, is de organisatie niet verplicht om het terug te geven.
Vlaggen, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende boodschappen
Het is niet toegestaan ​​om het terrein te betreden met auto’s, motoren, motorfietsen, aanhangers, caravans, campers, etc. Er is een parkeerplaats in de buurt voorzien voor dit doel.
Iedereen die wordt betrapt op het terrein in het bezit van een van de bovengenoemde verboden voorwerpen wordt onmiddellijk en permanent van de site uitgesloten, zonder restitutie. Toegang zal worden geweigerd aan iedereen die deze regels overtreedt. Overtreders kunnen strafrechtelijk worden vervolgd.
Veiligheid
Er zullen te allen tijde stewards aanwezig zijn op de site en binnen het kampeergebied. Aarzel niet om eventuele problemen aan hen te melden.
Ondanks de aanwezigheid van beveiligingsagenten is het onmogelijk om de eigendommen van elke kampeerder te bewaken. Laat daarom nooit waardevolle spullen onbeheerd achter in uw tent. De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of schade aan persoonlijke eigendommen van kampeerders.