Restaurant Le Neptune van Chant d'Éole

“Le Neptune By Chant d’Éole’, ons gloednieuwe restaurant met een adembenemend uitzicht op Neptunus, het Grand Bassin en het Château de Beloeil! Onze samenwerking met het landgoed Chant d’Éole en zijn chef-kok, Benoît Neusy, om een tijdelijk restaurant in te richten, zal de deuren openen voor een reeks kwaliteitsgerechten voor fijnproevers. Een overdekte ruimte in het park zal speciaal worden ingericht om u voor de show te ontvangen, zodat u in alle rust kunt genieten van een kwaliteitskeuken terwijl u het uitzicht op het Château de Beloeil bewondert.

Reserveren

Montgolfière Expérience

Als u zich volledig wilt onderdompelen in de wereld van Jules Verne en in een sprookjesachtige omgeving, geniet dan van de heerlijke gerechten van Chant d’Éole door te eten in kleine luchtballongondels die in het hart van het park zijn geplaatst. Hoewel de ballon u niet zal laten opstijgen, zullen de smaken van het menu, bereid door chef-kok Benoît Neusy, dat zeker wel doen

Reserveren

Er worden u VOOR de optredens twee diensten aangeboden, afhankelijk van de gekozen voorstelling.

  • De eerste dienst vindt plaats om 18.00 uur en is bedoeld voor mensen die de shows van 19.00 en 19.45 uur hebben gereserveerd.
  • De tweede dienst begint om 19.30 uur en is gereserveerd voor toeschouwers van de sessies van 21.30 uur.
Aangezien de diensten en optredens elkaar nauw opvolgen en rekening houden met een groot aantal mensen, vragen wij u het tijdstip van uw reservering te respecteren.
Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, raden wij u aan vooraf te reserveren via ons ticketkantoor.