Een magische show voor jong en oud

Regie: Luc Petit

Nadat hij het publiek heeft meegenomen naar de werelden van Roodkapje, Pinokkio en Peter Pan, nodigt Luc Petit je uit om de wereld van Jules Verne te ontdekken in een magische show. Ontmoet de avonturiers die door Egypte, China en Amerika reizen en bevrijd de Indiaanse prinses in een magische show in het Château de Beloeil.

Jonge avonturiers opgelet: aarzel niet langer en begin aan een buitengewone wereldreis!

Luc Petit en zijn gezelschap van meer dan honderd artiesten nodigen jong en oud uit om in de voetsporen te treden van de flegmatieke Phileas Fogg, de excentrieke Passepartout, de dappere Indiaanse prinses en de vurige cowboys… voor wilde avonturen over de continenten! Reis in volle vaart door avonturen, aerobatics en achtervolgingen! Trek eropuit om verre landen te ontdekken, van verzengende woestijnen tot diepe jungles, van duizelingwekkende rotsachtige bergtoppen tot de onmetelijkheid van de oceanen…

Van 25 juli tot 18 augustus op het landgoed van Château de Beloeil

Boek de show

Opinie publiek

FAQ

Dit is een familieshow voor iedereen, maar de aanbevolen minimumleeftijd is 4 jaar. Kinderen onder de 4 zijn natuurlijk welkom en hoeven geen kaartje te betalen.

Foto’s zonder flits zijn toegestaan.

Ja, zie de praktische informatiepagina

Het groepstarief is van toepassing vanaf 8 personen in dezelfde boeking.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar geldt een gereduceerd tarief, net als voor groepen van minstens 8 personen. De show is gratis voor kinderen van 3 jaar en jonger.

Nee. Omdat de show ’s avonds plaatsvindt op het terrein van het kasteel, raden we je aan om schoenen en kleding te dragen die geschikt zijn voor wandelen en het weer.

Ja, de toiletten zijn bij de bar, die zich aan het begin en einde van de show bevindt: de route maakt een lus rond het zwembad van het park en keert terug naar het beginpunt, dus je hebt toegang tot de toiletten aan het begin en einde van de show.

Ja, er zijn twee horecagelegenheden in het park: een fastfoodrestaurant bij de ingang en een VIP-restaurant aan het einde van het zwembad (dit laatste is alleen toegankelijk na reservering).

Er zijn regelingen getroffen om het voor PBM’s gemakkelijker te maken om zich door het park te verplaatsen, rekening houdend met de goede weersomstandigheden. Als het regent voor of tijdens de show, zal het terrein moeilijk toegankelijk zijn voor PBM’s en kinderwagens.

Net als voor PBM’s is het park zo ontworpen dat kinderwagens er bij goede weersomstandigheden gemakkelijk kunnen rijden. In het geval van regen voor of tijdens de show, is het terrein niet geschikt voor kinderwagens en raden we je aan om ze in je auto te laten. Er zijn geen kleedkamers op het terrein.

Er is een kassa bij de ingang van het park waar je kaartjes kunt kopen. We raden je echter aan om je kaartjes van tevoren te reserveren, omdat de kassa je geen kaartjes kan verkopen als de show is uitverkocht.

Nee. Dieren zijn verboden, met uitzondering van blindengeleidehonden.

Ja, via de NMBS en TEC bussen, maar het is een goed idee om je reis te plannen om problemen met de dienstregeling te voorkomen.

Als je meer dan 30 minuten te laat bent, kunnen we je helaas niet toelaten tot de showroute. Zorg ervoor dat je op tijd bent voor het tijdstip dat op je reservering staat aangegeven.

De show duurt minimaal 2 uur.

Het park is open van 18.00 tot 01.00 uur.

Glamping is een accommodatievorm waarbij de term een samentrekking is van “glamour” en “camping”: prachtige toptenten ingericht met matrassen, tafels, stoelen, enz. De vijf glampingtenten hebben als thema een van de personages uit het universum van de show (Phileas Fogg, de Indiase prinses, Passepartout, de keizer van China, de circusartiesten). De glampingtenten staan op het terrein van het Château de Beloeil, terwijl de camping niet-thematische tenten aanbiedt die ook op het terrein van het Château staan, maar op een iets meer afgelegen locatie dan de glampingtenten (op vijf minuten lopen).

We raden je ten zeerste aan om je tent van tevoren te reserveren, omdat er op de dag van je optreden misschien geen tent beschikbaar is.

Glamping is inclusief een pas voor de VIP-parkeerplaats op 60 meter van het Château

Kamperen is inclusief een pas voor de parkeerplaats Orangerie, op 20 minuten lopen van het Château

Inchecken kan tussen 16.00 en 19.00 uur op de dag van boeking, en uitchecken tussen 8.00 en 10.00 uur de volgende dag.

Nee, de camping is alleen bedoeld voor Nocturnales tenten, die je per nacht kunt huren.

Ontbijt is een optionele extra, of je nu op een glamping of camping verblijft. Het moet ten minste 48 uur van tevoren worden gereserveerd. Het kost €20 voor volwassenen en €15 voor kinderen tot 12 jaar voor glamping en €12,50 voor camping (volwassenen of kinderen).

Iedereen die gebruik maakt van een bed dat door Les Nocturnales ter beschikking wordt gesteld als onderdeel van het glamping/kampeerprogramma betaalt voor zijn eigen plaats. Les Nocturnales biedt geen voorzieningen voor baby’s in het park van het kasteel of in de verblijfsruimten.

Bij een een- of tweepersoonstent is het mogelijk om een derde en vierde persoon toe te voegen. Onze tenten zijn dus geschikt voor maximaal vier personen.

Je kunt je camper op de parkeerplaats van de Orangerie parkeren door eenvoudigweg een parkeerplaats te reserveren.

Er zijn geen specifieke voorzieningen voor campers, alleen een parkeerplaats.

Het is mogelijk om een parkeerplaats te kopen bij aankomst op de locatie, maar het kan vol zijn, vooral de VIP-parkeerplaats. De Orangerie-parkeerplaats heeft meer plaatsen en het is niet onmogelijk dat er op de dag zelf nog plaatsen beschikbaar zijn. Vooraf reserveren wordt echter sterk aangeraden.recommandée.

We willen onze partners bedanken

Fotocredits

/