Prijzen - tijden - duur

Deze wandeltocht door het park van Beloeil duurt minstens 2 uur. Bij bijna elk tafereel zult u zitten om ten volle van alle voorstellingen te genieten, waarna u wordt geleid naar het volgende podium door het park.

Er zijn 3 of 4 vertrekken per avond: 19.00 uur, 19.45 uur, 20.30 uur en 21.15 uur. We willen u echter informeren dat de laatste vertrekken (20.30 uur en 21.15 uur) profiteren van een donkerder wordende hemel die gunstiger is voor de verlichting van de verschillende tafereeltjes. Voor mensen met beperkte mobiliteit en groepen van meer dan 20 personen, gelieve ons van tevoren te contacteren via ons e-mailadres (info@nocturnales.be) om uw aankomst beter voor te bereiden.

Omdat de show door het kasteelpark trekt, is er vrije plaatsing. Er zijn dus geen verschillende prijscategorieën.

Mededeling aan de inwoners van de gemeente Beloeil:

Op vertoon van uw identiteitskaart biedt het Toerismebureau van Beloeil u kortingskaartjes aan, uitsluitend voor inwoners van Beloeil.

Toegankelijkheid

Alle wegen leiden naar Beloeil! Aarzel dus niet om ons deze zomer te komen opzoeken. Het kasteel ligt op slechts een paar kilometer afstand van u:

15 km van Ath via de N527
25 km van Bergen via de N526
30 km van Doornik via de E42
60 km van Lille via de E42
70 km van Charleroi via de E42
70 km van Gent via de N60
75 km van Brussel via de E429

Routebeschrijving

VIP parkeren

Parking Kasteel: 15€

De VIP-parking van het kasteel bevindt zich op 60 meter van de ingang van het kasteel (Rue de la Hunelle). De pas geeft recht op parkeren van 18.00 tot 01.00 uur. Eén pas per voertuig.

Aangezien de VIP-parking het dichtst bij het park ligt, is deze het meest geschikt in termen van toegankelijkheid voor mindervaliden. Let op, er zijn aanpassingen gemaakt om de verplaatsing van mindervaliden in het park te vergemakkelijken, rekening houdend met goede weersomstandigheden. Bij regen voor of tijdens de show is de locatie moeilijk begaanbaar voor mindervaliden.

VIP parkeerplaats reserveren

Orangerie parkeerplaats

Parking Orangerie: 7 €

De Orangerie-parkeerplaats bevindt zich op 20 minuten loopafstand van de ingang van het kasteel (Chemin du Major). De pas geeft recht op parkeren van 18.00 tot 01.00 uur. Eén pas per voertuig.

Reservering voor parkeerplaats Orangerie

Carpoolen

Er is nog ruimte in uw auto om naar Beloeil te gaan en u wilt iemand anders laten meeprofiteren terwijl u uw reis rendabel maakt? Heeft u geen eigen vervoer of geeft u de voorkeur aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk door gedeelde auto’s te gebruiken?
Bezoek de carpoolwebsites van Blablacar en Carpool.

BlaBlaCarCarpool

Openbaar vervoer

Het Kasteel van Beloeil is bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf de volgende stations:

  • Vanaf het station Péruwelz, neem de TEC-bus E40 op perron A richting Ath SNCB gedurende 27 minuten (5 haltes). Stap uit bij “Beloeil Place” en loop 4 minuten. OF neem de TEC-bus 86C op perron E richting Leuze-en-Hainaut SNCB gedurende 35 minuten (36 haltes). Stap uit bij “Beloeil Château” en loop 3 minuten.
  • Vanaf het station Leuze-en-Hainaut, neem de TEC-bus 86C op perron E richting Péruwelz SNCB gedurende 23 minuten (14 haltes). Stap uit bij “Beloeil Château” en loop 3 minuten.
  • Vanaf het station Ath, neem de TEC-bus 81 richting Blaton SNCB gedurende 24 minuten (28 haltes) OF de TEC-bus E40 richting Péruwelz SNCB op perron A gedurende 28 minuten (2 haltes). Stap in beide gevallen uit bij “Beloeil Place” en loop 4 minuten.

NB: al deze routes kunnen tijd in beslag nemen, en we raden aan uw reis van tevoren te plannen via de websites van SNCB en TEC. Bovendien rijden de bussen niet na 19:30 uur: als u deze optie kiest om naar het evenement te komen, is het dus noodzakelijk om een carpool te regelen om van Beloeil terug te keren, of om ter plaatse te overnachten.

SNCBTEC

Weer

Sinds 2018 presenteren Les Nocturnales en Luc Petit openluchtvoorstellingen in het majestueuze decor van het park van het Château de Beloeil. Hoewel de shows elke keer in de zomer plaatsvinden en we maar heel weinig voorstellingen hebben afgelast, moeten we soms rekening houden met de weersomstandigheden en beslissingen nemen voor de veiligheid van het publiek en de artiesten.

We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de show in zijn geheel wordt opgevoerd, maar we behouden ons het recht voor om de show te stoppen en opnieuw te starten afhankelijk van het weer. In het geval van hevige regen tijdens de show kunnen sessies worden uitgesteld om door de druppels heen te komen.

Als je voor 16.00 uur geen bericht van afzegging hebt ontvangen, betekent dit dat de show gewoon doorgaat.

Bij annulering

Uw tickets worden automatisch overgezet naar een andere datum.

U kunt:

Een nieuwe datum kiezen voor dezelfde voorstelling (uit de bestaande data of eventuele toegevoegde data)

Een datum kiezen voor een andere voorstelling

Kiezen voor het aanmaken van een klantaccount voor een toekomstige voorstelling. We sturen u dan een e-mail met alle informatie

Zoals vermeld in de verkoopvoorwaarden op de tickets, wordt er geen restitutie verleend

Als de voorstelling doorgaat, is er geen mogelijkheid tot uitstel.

We zullen u per e-mail op de hoogte houden van de te volgen stappen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft via onze website of onze Facebook-pagina!

De wereld rond in 80 dagenVan 25 juli tot 18 augustus op het domein van het Château de Beloeil

Boek de show