Regels voor kampeerders

De kampeerder is persoonlijk verantwoordelijk voor eventuele schade of ongevallen die hij veroorzaakt, en hij is ook verantwoordelijk voor de daden van de mensen die met hem kamperen.

Iedereen die verblijft op de glamping moet de openbare moraal en rust respecteren, en fatsoen en goede manieren naleven.

Er zijn meerdere douchecabines beschikbaar, maar het gebruik van sanitaire voorzieningen/douches is beperkt tot één gezin per keer.

Elke gebruiker moet ervoor zorgen dat de sanitaire/douchegebieden niet vuil worden en ze na gebruik schoon achterlaten, zodat iedereen ze onder de beste omstandigheden kan gebruiken. Het is daarom noodzakelijk om schoenen uit te doen voordat u deze gebieden betreedt.

Het dragen van schoenen is ten strengste verboden in de tenten en doucheruimtes. In geval van niet-naleving en duidelijke vervuiling als gevolg van het dragen van schoenen, kan een bedrag van €50 tot €100 in rekening worden gebracht voor het reinigen of vervangen van vloermatten.

Roken is ten strengste verboden in de tenten en sanitaire ruimtes.

Bij geconstateerde schade aan de tentgebieden kan de borgsom volledig of gedeeltelijk worden ingehouden. Het ingehouden bedrag wordt bepaald door de organisator.

Als het beddengoed beschadigd is, wordt de volledige borgsom ingehouden als compensatie.

Matrassen zijn bedekt met bescherming, maar extra matrasbeschermers zijn beschikbaar in elke tent, en de gebruiker moet deze gebruiken indien nodig.

De basisverhuur van een tent is bedoeld voor 2 personen; kampeerders kunnen ervoor kiezen om het tweepersoonsbed of de 2 eenpersoonsbedden te gebruiken.

Als u een tent voor 3 personen huurt, kunt u slechts 3 bedden bezetten, ofwel het tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. In geval van bezetting van alle 3 bedden wordt een aanvulling gevraagd en ingehouden op de borgsom.

Tenten zijn beschikbaar voor inchecken vanaf 16:00 uur en moeten op de dag van vertrek tussen 8:00 uur en 10:00 uur worden vrijgegeven.

Ontbijt moet uiterlijk 48 uur van tevoren worden gereserveerd. Ontbijten bevatten gluten en lactose, en helaas kunnen we geen rekening houden met dieetbeperkingen.

Respect voor de locatie en andere kampeerders

Het is ten strengste verboden (met onmiddellijke uitsluiting) om uw afval op de grond achter te laten. Vuilniszakken worden gratis ter beschikking gesteld.

Kampeerders mogen de grond niet beschadigen. Elke handeling van schade aan vegetatie, hekken, terrein of installaties is de verantwoordelijkheid van de dader, die de kosten van herstel moet betalen.

Gepast gedrag en kleding moeten worden nageleefd.

Rust op de site moet worden gerespecteerd tussen 1:00 uur en 7:00 uur.

Verboden voorwerpen op de site

 • Huisdieren, met uitzondering van geleidehonden voor visueel gehandicapten.
 • Elk verdovend product.
 • Waterpijpen, shisha’s.
 • Niet-gesealde flessen.
 • Elk type vuur groter dan een aansteker vlam (kaarsen, branders en andere gasinstallaties).
 • Generatoren.
 • Gereedschap (moersleutels, tangen, scheppen). Iedereen die probeert de infrastructuur te beklimmen, te openen of te beschadigen, of op frauduleuze wijze objecten in de site te introduceren, wordt onmiddellijk uitgesloten en aan de autoriteiten overgedragen.
 • Muziekinstallatie (geluidsinstallatie). Harde muziek is niet toegestaan: vergeet niet om de slaap van anderen te respecteren.
 • Commerciële activiteiten: kampeerders mogen geen voedsel, dranken of iets anders verkopen.
 • Verspreiding van folders en ander promotiemateriaal is verboden.
 • Scherpe voorwerpen, stompe voorwerpen en ander materiaal dat schadelijk is voor gezelligheid zijn verboden (messen, vuurwerk, vuurwerk, enz.).
 • Luifels en partytenten of andere tenten en schuilplaatsen.
 • Als de kampeerder besluit een verboden voorwerp achter te laten om toegang te krijgen tot de camping, is de organisatie op geen enkele manier verplicht dit terug te geven.
 • Banners, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende berichten en/of uitingen.
 • Het is niet toegestaan om het domein binnen te gaan met auto’s, motoren, aanhangwagens, caravans, campers, enz. Er is een parkeerplaats in de buurt voor dit doel.

Iedereen die op de site wordt betrapt in het bezit van een van de bovengenoemde verboden voorwerpen, wordt onmiddellijk van de site uitgesloten, permanent en zonder restitutie. Toegang zal worden geweigerd aan iedereen die deze regels overtreedt. Overtreders kunnen worden vervolgd.

Veiligheid

Stewards zullen te allen tijde aanwezig zijn op de site en binnen het glamping-gebied. Aarzel niet om eventuele problemen aan hen te melden.

Ondanks de aanwezigheid van beveiligingsagenten is het onmogelijk om de spullen van elke kampeerder te bewaken. Laat dus nooit waardevolle spullen onbewaakt achter in uw tent. De organisatie wijst elke verantwoordelijkheid af in geval van diefstal, verlies of schade aan de persoonlijke eigendommen van de kampeerders.