Regels voor kampeerders

De kampeerder is persoonlijk verantwoordelijk voor alle schade of ongevallen die hij veroorzaakt, en is ook verantwoordelijk voor de daden van de personen die met hem kamperen. Iedereen die op de camping verblijft, moet de moraal en de openbare rust respecteren en fatsoen en goede manieren in acht nemen. Het gebruik van sanitaire voorzieningen/douches is beperkt tot 1 cabine per gezin. Elke gebruiker moet ervoor zorgen dat hij de sanitaire/douchegebieden niet vuil maakt en deze na gebruik schoon achterlaat, zodat iedereen ze onder de beste omstandigheden kan gebruiken. Daarom is het noodzakelijk om schoenen uit te doen voordat u deze ruimtes betreedt. Het dragen van schoenen is ten strengste verboden in tenten en doucheruimtes. In geval van niet-naleving en duidelijke vervuiling als gevolg van het dragen van schoenen, kan een vergoeding van €50 tot €100 worden ingehouden voor reiniging of vervanging van vloermatten. Roken is ten strengste verboden in tenten en sanitaire ruimtes. In geval van schade die wordt vastgesteld in tentgebieden, kan de borg geheel of gedeeltelijk worden ingehouden. Het ingehouden bedrag wordt bepaald door de organisator. Indien het beddengoed beschadigd is, wordt de volledige borg ingehouden als vergoeding. De matrassen zijn bedekt met bescherming, maar extra matrasbeschermers zijn beschikbaar in elke tent, en de gebruiker moet deze gebruiken indien nodig. De basisverhuur van een tent is voor 2 personen, kampeerders kunnen ervoor kiezen om ofwel het tweepersoonsbed ofwel de 2 eenpersoonsbedden te bezetten. Als u een tent huurt voor 3 personen, kunt u alleen 3 bedden bezetten, namelijk het tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. In geval van bezetting van alle 3 bedden, wordt een toeslag gevraagd en ingehouden op de borg. Tenten zijn beschikbaar vanaf 16:00 uur voor het inchecken en moeten op de dag van vertrek tussen 8:00 uur en 10:00 uur worden vrijgegeven. Ontbijten moeten minstens 48 uur van tevoren worden gereserveerd. Ontbijten bevatten gluten en lactose en helaas kunnen we geen rekening houden met dieetbeperkingen.

Respect voor de locatie en andere kampeerders Het is ten strengste verboden (met het risico op onmiddellijke uitsluiting) om uw afval op de grond achter te laten. Vuilniszakken worden gratis ter beschikking gesteld. Het is verboden voor kampeerders om de grond te beschadigen. Elke daad van degradatie die wordt gepleegd tegen vegetatie, hekken, grond of installaties is de verantwoordelijkheid van de dader, die de kosten van herstel moet betalen. Gepast gedrag en kleding zijn vereist. De rust op de site moet worden gerespecteerd tussen 01:00 uur en 07:00 uur.

Wat verboden is op de site

Huisdieren, met uitzondering van geleidehonden voor visueel gehandicapten. Elk narcotisch product Waterpijpen, shisha’s – Onverzegelde flessen Elk type vuur groter dan de grootte van een aansteker vlam (kaarsen, branders, en andere gasinstallaties) – Generatoren Gereedschap (sleutels, tangen, scheppen). Iedereen die probeert de infrastructuur te beklimmen, te openen of te beschadigen, of frauduleus objecten naar binnen te brengen, wordt onmiddellijk uitgesloten en overgedragen aan de wetshandhaving. Installatie van muziek (geluidssysteem). Harde muziek is niet toegestaan: respecteer de slaap van anderen Commerciële activiteiten: kampeerders mogen geen voedsel, dranken of iets anders verkopen. De distributie van flyers en ander promotioneel materiaal is verboden Scherpe voorwerpen, stomp voorwerpen en elk ander materiaal dat schadelijk is voor de gezelligheid zijn interdit (wapens, vuurwerk, knalerwten…) Voortenten en luifels of alle andere tenten en schuilplaatsen Als de kampeerder besluit een verboden object achter te laten om toegang te krijgen tot de camping, is de organisatie op geen enkele manier verplicht om dit aan hem terug te geven. Vlaggen, objecten met discriminerende en/of provocerende berichten en/of uitdrukkingen Het is niet toegestaan om het terrein te betreden met auto’s, motoren, motorfietsen, aanhangers, caravans, campers, enz. Er is een parkeerplaats in de buurt beschikbaar voor dit doel.

Elke persoon die op de site wordt betrapt met een van de hierboven genoemde verboden voorwerpen, wordt onmiddellijk van de site verwijderd, definitief en zonder terugbetaling. De toegang zal worden geweigerd aan iedereen die deze regels overtreedt. Overtreders kunnen worden vervolgd.

Veiligheid Stewards zullen permanent aanwezig zijn op de camping en in het kampeergebied. Aarzel niet om eventuele problemen aan hen te melden. Ondanks de aanwezigheid van beveiligingsmedewerkers is het onmogelijk om de bezittingen van elke kampeerder te bewaken. Laat daarom nooit waardevolle voorwerpen onbeheerd achter in uw tent. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid in geval van diefstal, verlies of schade aan de persoonlijke bezittingen van de kampeerders.